Україна – Уельс – 2:2. Ніколь Козлова зрівняла рахунок на 90+8. Відеоогляд

Дивіться відеоогляд матчу 4-го туру кваліфікації до жіночого Євро-2025

Жіноча збірна України продовжила кваліфікаційний турнір Євро-2025 ще одним поєдинком проти команди Уельсу.

Кілька днів тому синьо-жовті зіграли з лідером групи внічию (1:1) на виїзді. Тепер же збірна України приймала валлійок у Польщі, у містечку Гродзиськ-Великопольськи.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Уже на 1-й хвилині Келюшик врятувала збірну після удару Роув, надалі українки заблокували ще кілька спроб суперниць, були й промахи у британок. Українська команда відповіла дальнім ударом Хімич - рикошетом м'яч прийшов у руки Кларк. Пізніше Шматко завадила суперницям забити, вибивши м'яч із лінії воріт.

Загалом валлійки володіли ігровою перевагою, проте на 34-й хвилині рахунок відкрили саме українки. Басанська здорово перевела на правий фланг на Овдійчук, яка ввійшла до штрафного й віддала пас Калініній під влучний удар.

Другий тайм також розпочався з тиску Уельсу, зокрема на 48-й хвилині після подачі Холланд із флангу м'яч влучив у поперечину. Також упевнено зі всіма м'ячами давала собі раду Келюшик. На 70-й хвилині був непоганий випад української команди, але Андрухів не дали пробити. Валлійки зуміли перевернути гру. Спершу Бартон заробила й сама ж реалізувала пенальті, а потім Фішлок вдався неймовірний удар із дальньої дистанції.

У компенсований час після подачі Басанської зі штрафного Еванс зрізала м'яч у стійку власних воріт. І все ж українки зуміли вирвати нічию, коли Козлова на останніх секундах замкнула подачу Апанащенко з правого флангу.

Кваліфікація Євро-2025 серед жінок

Ліга В. Група 4. 4-й тур, Гродзиськ-Великопольськи (Польща)

Україна - Уельс - 2:2

Голи: Калініна, 34, Козлова, 90+8 - Бартон, 74 (пен), Фішлок, 77.

Відео голів та огляд матчу

Турнірна таблиця

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 12:58 52

На замітку Сергію Реброву