Ребров оцінив схему в обороні та розповів, чому вибачився перед Шапаренком

Тренер задоволений тим, як гравці працюють у схемі з трьома захисниками

Наставник збірної України Сергій Ребров оцінив схему у три центральні захисники у контрольному матчі з Німеччиною (0:0), а також висловився про повернення до складу хавбека Миколи Шапаренка (зіграв вперше за два роки).

«Ми ще не повністю фізично готові, тому у другому таймі суперник мав набагато більше моментів. Я впевнений, що перша гра з сильним суперником нам дуже допоможе. Три центральні захисники? Це важливий досвід, тому що ми рідко використовуємо таку схему. Це важливо проти таких команд, на майбутнє це важливо, потрібно бути готовим до різних схем. Ми так грали проти Італії, і хлопці все більше розуміють таку схему».

«Повернення до складу Шапаренка? Я вже раніше вибачився перед ним, бо ми в інших матчах були готові його випускати, але забивався гол чи ще щось і не виходило. Він заслужив місце в основному складі. Він допоміг нам, продовжує готуватись до Євро».

«Вітання з 50-річчям? Вдячний гравцям за привітання і за те, що на полі вони показували дух України. І вдячний стадіону, який підтримував обидві команди, була гарна атмосфера», - сказав Ребров.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 06:23 9

У 1/4 фіналу 6 липня о 22:00 у Берліні зіграють Нідерланди та Туреччина

Коментарі