Олег ДУЛУБ: «Єдиний, хто трохи випадав із гри збірної – це Мудрик»

Головний тренер ЛНЗ поділився враженнями від дій українського вінгера «Челсі» в матчі проти німців

Головний тренер черкаського ЛНЗ Олег Дулуб поділився враженнями від дій українського вінгера лондонського «Челсі» Михайла Мудрика в товариському матчі між національними збірними Німеччини та України (0:0).

- Що скажете про Мудрика? Одразу згадується його прохід у першому таймі, коли він не віддав на Яремчука в хорошій позиції, а пробив сам, але удар не вийшов.

- Двояке враження. Мені здається, Мудрика досі пригнічує його сума трансферу. Усі від нього багато хочуть, наче він надлюдина. Але він дуже молодий і ще не сформований футболіст, який має феноменальну швидкість і харизму. Якщо він потрапить у сприятливі умови в «Челсі», то може вирости в класного гравця. Вчорашній момент? Більш досвідчений гравець, як Ярмоленко, віддав би Яремчуку на порожні ворота. Мудрику просто не вистачило досвіду, щоб розібратися в моменті.

- Чи були в збірній України гравці, які випадали в матчі проти Німеччини?

- Єдиний, хто трохи випадав із гри - це Мудрик. Від нього завжди багато очікуєш, але вчора він не доводив контратаки до останньої передачі. Також він втрачав м'яча на своїй половині поля. Гравці такого калібру не мають права припускатися таких помилок. Шапаренко точно не випадав, просто він зіграв нижче очікуваного, тому що в заключних турах УПЛ - це був топовий гравець. Можливо, у матчі проти Німеччини він потрапив під тиск, до якого не звик у матчах чемпіонату України.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:06 3

Півзахисник «Реала» вірив, що іспанська команда переможе

Коментарі