Валерій ІВАЩЕНКО: «Паніки після пропущеного голу не було»

Головний тренер «пивоварів» підбив підсумки другої гри за місце в УПЛ

Сьогодні відбувся повторний поєдинок раунду плей-оф за право грати в УПЛ між футболістами «Лівого берега» та «Оболоні». Нічийний підсумок - 1:1 дозволив «пивоварам» зберегти «прописку» в еліті, адже в першому протистоянні вони взяли гору - 1:0.

Керманич «Оболоні» Валерій Іващенко в розмові з кореспондентом Sport.ua поділився враженнями від сьогоднішнього протистояння:

- Схоже, ми вже не можемо, аби не створювати собі проблеми. До перерви диктували умови, мали кілька нагод відзначитися, але знову наступали на ті ж граблі, промахуючись з близької відстані.

- І «пивовари» ледь не були покарані за таке розтринькуання, коли на початку другого тайму залишилися в меншості, а невдовзі й пропустили.
- Найприкріше, що господарі вийшли вперед дуже легко, скориставшись при розіграші стандартного положення індивідуальною помилкою нашого гравця.

- Якщо відверто, після цього не з'явилися сумніви, що все закінчиться для «Оболоні» щасливо?
- Та ні, у вирі боротьби якось було не до роздумів. Паніки не було. Головне було тактично правильно перешикуватися, все ж, діяли в меншості. Тому перейшли на 5-3-1 з розрахунком, що заточений на атаку Ігор Краснопір, який вийшов на заміну, хоча б один гольовий момент створить. Так і сталося: Краснопір опинився в потрібному місці й вирівняв становище.

- Тепер уже «Лівому берегу» нічого не залишалося, як великими силами йти вперед.
- Під завісу матчу було нелегко, але вистояли. Головне завдання виконали, залишившись в елітному дивізіоні. До 25 червня хлопці відпочиватимуть, до їхнього повернення з керівництвом вирішемо, де будемо готуватися до нового сезону.

Раніше ми повідомляли, що «Оболонь» виграла битву за життя в УПЛ у «Лівого берега».

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 20:55 5

Transfermarkt повідомляє, що сума переходу становила 1 мільйон євро.