Анчелотті оцінив перемогу Реала над Боруссією Д у фіналі Ліги чемпіонів

1 червня королівський клуб обіграв у фіналі єврокубкового турніру джмелів 2:0

1 червня відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів 2023/24 між командами Боруссія Дортмунд та Реал Мадрид. Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь королівського клубу.

Після завершення зустрічі головним тренер вершкових Карло Анчелотті прокоментував успіх своїх підопічних:

«До цього ніколи не звикнеш. Це було дуже складно, набагато складніше, ніж ми думали. У першому таймі нам довелося постраждати; у другому таймі ми менше втрачали м'яч та грали краще - але це вже все дрібниці. Ми виграли. Казковий сон продовжується.

Мені не подобався рівень, на якому ми грали у першому таймі. Ми втрачали м'яч занадто часто і не там. Ми дозволили Дортмунду грати так, як вони хотіли - форсувати втрати та грати у переходах. Ось де вони найнебезпечніші.

Мені не треба було кричати в перерві, але мені треба було прояснити щось. Ми втратили занадто багато м'ячів, а Дортмунд діяв краще за нас. Потім ми трохи скоригували нашу стратегію, щоби краще позиціонуватися на полі. На щастя, зрештою, це спрацювало.

Цього сезону у нас було багато проблем через травми. Це ще більше зблизило нас як команду. Потрібна хороша згуртованість та якість. Одного із двох недостатньо.

Так, тепер ми святкуватимемо. Я сказав президенту Пересу, щоб він уже починав думати про 16-й титул Ліги чемпіонів - але не кажу робити це із завтрашнього дня», - сказав Анчелотті.

Відеоогляд матчу Боруссія Д - Реал - 0:2

Данііл Агарков Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 05:33 2

Goal вважає збірну Іспанію головним претендентом на титул чемпіонату Європи

Коментарі