Юрій ВІРТ: «Ледь не створили собі проблеми з Хустом»

Головний тренер «Звягеля» розповів про гру плей-оф Першої ліги

Сьогодні відбувся перший перехідний матч за право наступного сезону грати в Першій лізі між «Хустом» і «Звягелем», який завершився внічию - 1:1.

Головний тренер «Звягеля» Юрій Вірт ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми враженнями про поєдинок на Закарпатті:

- Ми ледь не створили собі проблеми. Господарі взяли на озброєння гру від оборони, до перерви гості створили 4-5 гольових моментів, але не реалізували їх. А закарпатці терпіли й вірили, що хоча б одну загрозу біля наших воріт створять. І таки дочекалися. На початку другого тайму господарі скористалися грубою помилкою «Звягеля» й вийшли вперед. На щастя, ця невдача не вибила нас з колії й невдовзі вдалося вирівняти становище. Бо програти за такого перебігу подій було б несправедливо. Тепер головне, як слід відновитися й 8 червня в повторному матчі продемонструвати все, що вміємо. «Звягель» пише історію. На кону - путівка до Першої ліги.

Раніше ми повідомляли, що відбулися перші перехідні матчі за участю команд Першої та Другої ліг. «Хуст», який закінчив сезон Першої ліги у зоні перехідних матчів, завершив перший поєдинок зі «Звягелем», який посів у другій Лізі третє місце, внічию 1:1.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 21:19 0

Лідерами рейтингу є 4 футболісти: Беллінгем, Вінісіус, Холанд та Мбаппе