ДОВБИК: «Покер Серлота? Одразу подивився, хто у воротах Реала. А там Лунін»

Артем розповів, про що говорив із Мічелом під час поєдинку проти «Валенсії»

Український форвард каталонської «Жирони» Артем Довбик розповів, про що говорив із головним тренером команди Мічелом після покеру Александера Серлота з «Вільярреала» у ворота «Реала», а також поділився, які у нього були плани на сезон:

«Я ставив собі завдання 15 голів. Я вважав, що якщо заб'ю 15, то сезон для мене буде вдалим. Вважав, що 15 голів у першому дебютному сезоні у Ла Лізі будуть дуже хорошим результатом.

Але апетит приходить під час їжі. Коли я забив три «Севільї», там два… Мій тренер із фізпідготовки сказав, що 20 - це мінімум.

Я розумів, що Беллінгем - не нападник. Він забив багато голів на початку сезону, але я розумів, що він матиме період, коли будуть просто асисти, що він гратиме на команду. Це топ-гравець, але я розумів, що він заб'є 18-19 голів.

Коли Серлот забив чотири «Реалу», це для мене було трохи шоком. У першому колі я його взагалі не бачив. Реальними конкурентами я бачив Левандовськи, Беллінгема, Майораля та Будіміра. Вони були фаворитами та забивали через матч. Коли я мав голів 14, то в них було по 15, а у Серлота 8-9, напевно. Я не дивився на нього. Це добрий гравець, але я дивлюся статистику, а його немає.

Коли Мічел замінив мене у матчі з «Валенсією», я подумав, що все нормально у матчі «Вільярреала» з «Реалом». Він до мене підходить і каже, що Серлот забив чотири. Я спочатку не повірив, думав, що він мене хоче підколоти. Коли він сказав, що це серйозно, я запитав: А чому ти мене замінив тоді? У мене було ще 12 хвилин, хоча б один гол ще можна було б забити.

Я подивився - він забив 3 голи за 6 хвилин. Думаю, що там відбувається. Одразу подивився хто там у воротах. А там Лунін. Думаю, гаразд, подивлюся ще захисників. А там Мілітао після травми.

Помилка «Вільярреала» у тому, що вони не давали Серлоту бити пенальті», - сказав Довбик.

Артем став найкращим бомбардиром сезону Ла Ліги 2023/24. В українця - 24 голи. Він обійшов Александера Серлота з «Вільярреала», на рахунку якого 23 забиті м'ячі.

ВІДЕО. Всі 24 голи Довбика за Жирону в сезоні Ла Ліги 2023/24

Данііл Агарков Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 18:20 29

«Феєнорд» розраховує підписати українця

Футбол | 29.06.2024, 15:40
Коментарі