Ексчемпіон світу розповів, що треба змінити Ф'юрі для перемоги над Усиком

Джонні Нельсон назвав помилки Тайсона у першому бою

Колишній чемпіон світу в крузервейті Джонні Нельсон (45-12-2, 29 KO) прокоментував майбутній реванш між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

«Ф'юрі вибрав неправильну тактику на бій і якщо він внесе зміни, то реванш може закінчитися зовсім по-іншому. Ми бачили, що Тайсон виглядав дуже добре у перші п'ять раундів. Йому треба також внести зміни у командні дії, адже 18 травня він чув дуже багато голосів у своєму кутку. У нього має бути один тренер, який даватиме йому правильні вказівки.

Ф'юрі у першому бою перехитрив сам себе, адже він спробував перебоксувати боксера, який кращий за нього у цьому аспекті. Усик більш технічний боксер, а Тайсону треба було його переважати у силовому боксі, чого він не робив. Важливо також, як Тайсон підійде до цього бою з ментальної сторони, адже Усик став першим, хто переміг його на профі-рингу», - зазначив Нельсон.

Раніше Туркі Аль-Шейх повідомив про те, що бій-реванш між абсолютним чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні Олександром Усиком та ексчемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Дмитро Олійник Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 липня 2024, 12:20 4

Промоутер вважає, що Тайсон виграв перший поєдинок