Українська гімнастка завершила кар'єру в 21 рік. Вона ненавиділа Польщу

Влада Нікольченко раніше була виключена зі складу збірної України

Українська гімнастка Влада Нікольченко повідомила, що вирішила завершити кар'єру.

21-річна спортсменка у соцмережах написала: «Закриваю двері та впевнено лечу вперед, назустріч новому.

Я офіційно завершую свою спортивну кар'єру гімнастки. Цей пост для того, щоб не було пліток, що я завагітніла, або вийшла заміж, а взагалі мене хлопець кинув, та й шейх в Дубай чекає. Ні, ні і ще раз ні.

На жаль, іноді буває багато несправедливості в нашому житті, я з ними стикаюсь по життю, як і всі ми. Але після одної я вирішила, що досить, і це стане крапкою. Жалію я про це? Ні, навіть анітрохи.

А розкажу я вам цю історію вже на днях, прошу бути терплячими, і поки я все підготую - не писати статті, що я вже народила двійню і тому закінчила кар'єру».

Нікольченко має бронзу ЧС-2019, бронзу ЧЄ-2019, дві бронзи Європейських ігор 2019, в її активі - 4 золоті та 1 срібну медаль серії Гран-прі.

У листопаді 2023 року Нікольченко зі скандалом була виключена зі складу збірної України після того, як написала, що ненавидить Польщу і людей, які там живуть. Цей пост викликав велике обурення у польських спортивних чиновників. Потім Влада вибачилася за свої слова, заявивши, що в неї на той момент стався нервовий зрив.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 червня 2024, 14:50 4

Ілля Скоропашкін вважає, що місце дніпрян займе «Минай» або «Металіст 1925»

Коментарі