ВІДЕО. Як нагороджували Кривбас. Довгих 25 років Кривий Ріг був без медалей

Емоціями поділилися Юрій Вернидуб, Дмитро Хомченовський, Артем Гагарін, Костянтин Караманіц

Після завершення матчу 30-го туру УПЛ, в якому «Кривбас» здолав «Минай» (3:0), на новій трибуні стадіону «Гірник» у Кривому Розі відбулась урочиста церемонія нагородження команди бронзовими нагородами.

Вболівальники мали можливість поспілкуватись зі своїми кумирами у неформальній атмосфері, взяти автографи, зробити памʼятні селфі. Нагороджували футболістів, тренерів, керівництво та персонал червоно-білих виконавчий директор УПЛ Євген Дикий і президент клубу Костянтин Караманіц.

головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб: «Хочу привітати всіх з цим досягненням. Довгих 25 років Кривий Ріг був без медалей. І ось знову бронза. Але, чесно кажучи, ми з хлопцями хотіли зайняти місце ще вище. Будемо працювати, аби підняти цю планку у наступних сезонах. Всіх з перемогою! Але наша найголовніше перемога ще попереду. Перемога України, перемога ЗСУ».

Дмитро Хомченовський: «Вітаю кожного з цим досягненням, нашу велику червоно-білу родину. Ми дуже важко працювали, аби здобути ці медалі. Наступного року всім бажаю, аби «Кривбас» виступив ще краще».

Віце-президент «Кривбасу» Артем Гагарін: «Всього цього зараз би не було без людини, яка вкладає у Клуб дуже багато сил. Його любов до рідного міста, до ФК «Кривбас» - це щось неймовірне. Це президент клубу Костянтин Караманіц. За його шаленої підтримки з усіх боків просто неможливо було не взяти медалі в цьому сезоні».

Президент «Кривбасу» Костянтин Караманіц: «Дякую усім. Хлопцям, які зараз на фронті, які дали нам цю можливість, щоб ми провели цей чемпіонат. Дякую нашому рідному місту, у якого 25 травня День народження, дякую йому за підтримку. Коли ми обʼєднані, зможемо перемогти будь-якого ворога. Ворог у нас зараз один, і ми всі це розуміємо. Дякую нашій команді, яка у такий важкий час працювала та зростала».

ВІДЕО. Як нагороджували Кривбас. Довгих 25 років Кривий Ріг був без медалей

Микола Степанюк Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 14:15 31

Ймовірно, Георгій на турнірі не зіграє