Рух зізнався, чи відпустить своїх гравців до олімпійської збірної України

Львівський клуб випустив офіційну заяву на фоні нещодавніх новин

Прес-служба львівського футбольного клубу «Рух» випустила офіційну заяву на фоні чуток про те, що керівництво команди не відпустило гравців до олімпійської збірної України:

«В останні дні у ЗМІ було багато маніпулятивної інформації, мовляв, «Рух» не відпускає своїх гравців на Олімпійські ігри. Ми хочемо чітко прояснити цю ситуацію та уникнути подвійних трактувань.

Хотіли б одразу зазначити, що Українська асоціація футболу надіслала лист про виклик футболістів нашого клубу не на Олімпійські ігри, а для участі у товариському турнірі, який відбудеться у французькому Тулоні.

Тренерський та медичний штаб ФК «Рух» спільно з гравцями прийняли рішення не брати участь саме у товариському турнірі, враховуючи важкий та виснажливий сезон для футболістів нашого клубу, які догравали чемпіонат з пошкодженнями. У гравців, для більшості з яких це був перший повноцінний сезон в УПЛ, накопичилась втома та є великий ризик отримання більш складних травм.

Це рішення заздалегідь, за тиждень до заключного туру регулярного чемпіонату УПЛ, було донесено та узгоджено з головним тренером олімпійської збірної України Русланом Ротанем і його тренерським штабом.

Також клуб зазначив, що готовий відпустити до лав олімпійської збірної для участі в товариському турнірі півзахисника Олега Федора та захисника Дениса Слюсаря, які мали менше ігрової практики та перебувають в хороших кондиціях. На жаль, в останньому матчі чемпіонату Денис Слюсар зазнав пошкодження і потребує подальшого лікування.

Додамо, що перед початком Олімпійських ігор у збірної України запланований підготовчий тренувальний збір, який розпочнеться на початку липня.

Футбольний клуб «Рух» готовий делегувати своїх гравців до олімпійської збірної для участі в НТЗ та Олімпійських іграх, якщо ці футболісти будуть потрібні збірній України. Важливо, щоб до історичних ОІ гравці нашого клубу залікували усі травми, відновились психологічно та у повній бойовій готовності захищали честь нашої держави на Олімпійських іграх у Парижі.

Вважаємо таке рішення оптимальним та таким, що прийняте в інтересах гравців та олімпійської збірної України», - йдеться у повідомленні.

Раніше з'явилася інформація, що «Рух» не відпустив до олімпійської збірної 5 футболістів: Олексія Сича, Богдана Слюбика, Романа Дідика, Віталія Романа та Іллю Квасницю.

Данііл Агарков Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 21:25 0

Тайсон вважає, що Даніель переможе

Коментарі