У Русі пояснили, чому гравці не поїдуть в олімпійську збірну України

Головний тренер команди Віталій Пономарьов дав свій коментар

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов пояснив, чому 5 футболістів команди не поїдуть в розташування олімпійської збірної України:

«Я говорив із представником штабу Руслана Ротаня і пояснив нашу позицію. На кожного з наших молодих футболістів випало колосальне фізичне та психологічне навантаження протягом сезону. Наведу приклад: якщо поруч із Валентином Рубчинським у «Дніпрі-1» завжди грають такі досвідчені зубри, як Піхальонок, Сваток і Гуцуляк, то в нас біля Слюбика та Квасниці - такі ж юні хлопці, як вони самі. І ось вони відіграли важкий сезон, зараз без відпочинку мають вирушити на закордонний турнір, а вже 24 червня ми починаємо підготовку до нового чемпіонату... Коли їм відпочивати, а головне - лікуватися?

Проблема в тому, що кожен із п'яти основних гравців (Слюбик, Дідик, Роман, Сич, Квасниця) догравав зі старими болячками, деякі з яких можуть перерости у хронічні (наприклад, у Квасниці) і потребують системного лікування. Ми хотіли відпустити довикликаного Слюсара, але і він отримав пошкодження в матчі останнього туру з «Динамо». Тому було ухвалено рішення відправити в олімпійську збірну Федора - він і грав менше за товаришів, і відносно здоровий.

Проте, підкреслю, що ми будемо раді і вважатимемо за честь виклик будь-якого нашого гравця на Олімпіаду. Думаю, тренери добре знайомі з можливостями більшості з них. Жодних перешкод з нашого боку тут бути не може. Головне, щоб усі були свіжі та здорові».

Дмитро Вербинський Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 23:47 4

Колишній чемпіон світу впевнений, що в реванші ми зможемо все перевірити

Коментарі