Марсело Морено розповів, як Шахтар виграв боротьбу за нього в Реала

Болівієць міг би опинитися в топ-клубі іспанської Ла Ліги, а натомість отримав шанс в УПЛ

Екс-форвард «Шахтаря» Марсело Морено, який у квітні цього року завершив кар'єру, згадав, як на початку професійного шляху у футболі міг опинитися в «Реалі».

«Я перейшов у «Крузейро», забивав голи у Кубку Лібертадорес, але нас вибила «Бока Хуніорс» Рікельме та Паласіоса. Незважаючи на це, я став найкращим бомбардиром Кубка Лібертадорес-2008, і це надихнуло мене морально, оскільки невдовзі я отримав п'ять пропозицій з Європи», - розповів Морено.

Одна з пропозицій надійшла від мадридського «Реала», проте керівництво «Крузейро» відмовилося прийняти її, давши зрозуміти Морено, що продасть його до клубу, який заплатить більше грошей.

«Я пам'ятаю, що Зезе Перрелла (тодішній президент «Крузейро» - прим. ред.) покликав мене до кабінету та розповів про пропозиції. І одна з них була від «Реала», за який я хотів грати. Але не вийшло, бо «Крузейро» потрібні були гроші, а пропозиція «Шахтаря» була великою. У «Шахтаря» - 14 мільйонів євро, у решти - не більше 8 мільйонів. Мій контракт на 90% належав «Крузейро», тож рішення було в руках клубу».

«Я провів 40 днів, чекаючи. Скільки разів я приходив до кабінету Зезе [Перрелли] й казав, що «Реал» Мадрид був моєю мрією, це була команда, за яку я вболівав. І якщо така можливість в мене виникла, то я хочу нею скористатися. Але, очевидно, пропозиція від «Шахтаря» була надто гарною, я не зміг від неї відмовитися. Для «Крузейро» це було добре, а для мене - просто чудово. Але я не знаю, яким було б моє життя, якби я перейшов у «Реал», як би розвивалася моя кар'єра, де б я грав», - підсумував болівієць.

Зазначимо, що влітку 2009 року «Шахтар» офіційно повідомив про підписання п'ятирічного контракту із Марсело Морено, відрапортувавши, що за болівійця заплачено 9 мільйонів євро.

Олексій Сливченко Джерело: Torcedores
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 червня 2024, 12:00 0

Грузинам ще є за що боротися

Коментарі