Рух – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни вже зі сріблом, а львів'янам потрібні очки, щоб потрапити в єврокубки

У суботу, 25 травня, відбудеться матч 30-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому стосунки з'ясують львівський «Рух» і «Динамо» Київ. Поєдинок відбудеться у Львові на стадіоні «Арена Львів». Початок - о 15:30 за київським часом.

Рух

Львівський «Рух» розташовується на 5-й позиції в турнірній таблиці українського чемпіонату. У львів'ян в активі 49 очок - 12 перемог, 13 нічиїх, 4 поразки.

Місце, яке посідає «Рух», гарантує путівку до кваліфікації Ліги конференцій. Однак львівська команда собі її ще не забезпечила, оскільки теоретично «Рух» може випередити «Полісся», що йде на 6-й позиції (47 очок).

У п'яти останніх матчах «Рух» домігся двох перемог («Верес» - 3:1 вдома, «Чорноморець» - 2:0 на своєму полі) і 3 рази зіграв унічию («Минай» - 1:1 на виїзді, «Олександрія» - 2:2 на виїзді, «Оболонь» - 0:0 на виїзді).

Якщо брати до уваги виключно показники в домашніх матчах, то в нинішній УПЛ «Рух» посідає 4-те місце. Він у 14 поєдинках на своєму полі набрав 23 очки - 5 перемог, 8 нічиїх, 1 поразка.

Динамо

Київське «Динамо» в турнірній таблиці УПЛ посідає 2-ге місце - на ньому воно сезон і завершить. У 29 матчах команда набрала 66 очок - 21 перемога, 3 нічиї, 5 поразок.

Цікаво, що в пасиві у «Динамо» більше невдач, ніж у «Руха» - 5 проти 4-х. Однак за набраними очками між командами різниця в 17 пунктів.

У п'яти останніх поєдинках «Динамо» домоглося 4 перемог («Дніпро-1» - 2:1 у гостях, «Верес» - 3:0 удома, «Колос» - 5:0 удома і «Кривбас» - 3:1 на своєму полі) і зазнало однієї поразки («Шахтар» - 0:1 на виїзді).

Статистика матчів

У матчі першого кола нинішнього сезону «Динамо» на своєму полі переграло «Рух» із рахунком 2:0.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій - Сич, Слюбик, Слюсар, Роман, Підгурський, Квасниця, Таллес, Пастух, Плюмейн, Карабін.

«Динамо»: Бущан - Тимчик, Попов, Дячук, Вівчаренко, Волошин, Бражко, Шапаренко, Кабаєв, Пономаренко.

Прогноз на протистояння

Згідно з думкою експертів, «Динамо» є фаворитом матчу. Втім, кияни навряд чи зможуть повноцінно свій статус підтвердити. З турнірної точки зору результат матчу важливіший для «Руха», ніж для гостей. На боці львів'ян будуть і рідні стіни. Однозначно, у матчі варто очікувати нічийного результату. І обов'язково - з обміном голами.

25 травня, субота

«Рух» - «Динамо»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 15:30
ТБ-трансляція на УПЛ ТБ
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧІВ 30-ГО ТУРУ УПЛ
Прогноз Sport.ua - 1:1
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 червня 2024, 18:22 2

На команду чекає вирішальний поєдинок групового етапу

Коментарі