У Кривбасі відреагували на несподівану пропозицію Срни

Артем Гагарін здивований позицією «Шахтаря» щодо переносів матчів

Віцепрезидент «Кривбаса» Артем Гагарін відреагував на несподівану пропозицію директора донецького «Шахтаря» Даріо Срни щодо припинення практики переносів матчів.

- Артеме, Даріо Срна сказав, що «Шахтар» виступає ініціатором-противником переносів матчів УПЛ. Яка позиція «Кривбаса» з цього приводу?

- Стосовно переносів наша позиція із самого початку була і залишається незмінною, адже саме ми і були ініціатором відміни пункту 15 шостої статті чинного регламенту. Щодо заяви Даріо, то ми були здивовані, враховуючи позицію «Шахтаря» на всіх засіданнях клубів УПЛ, де вони якраз підтримували переноси матчів і саме вони минулого року додали в регламент пункт про перенесення ігор без згоди іншої сторони. Більшість клубів цьогоріч підтримала пропозицію ФК «Кривбас», проти були «Шахтар», «Динамо», «Зоря» та «Олександрія», яка утрималась.

- Як думаєте, чому «Шахтар» змінив своє рішення?

- Я не можу відповідати за «Шахтар». Але «Кривбасу» дуже приємно, що Срна і ФК «Шахтар» зробили правильні висновки і дослухалися до більшості клубів. У всіх повинні бути рівні умови. Це є принципи фейр-плей. Сподіваємося, що так само до всіх нас доєднаються «Динамо», «Зоря» і «Дніпро-1» у питанні з єдиним телепулом, і нарешті ми всі об'єднаємося і будемо разом розвивати і рятувати український футбол.

- Наскільки я зрозумів, рішення щодо відміни переносів матчів вже прийняте.

- Так. За нього проголосували два рази. Перший раз клуби підтримали редакцію «Кривбаса», коли ми запропонували відміну переносів. А другий раз проголосували, коли були прийняті деякі зміни, пов'язані з Олімпійською збірною. Більшість клубів і вдруге підтримали відміну переносів і навіть зміну стадіонів.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 червня 2024, 03:16 0

Єдиний м'яч був забитий на 74-й хвилині

Коментарі