Промоутер Ф'юрі розповів, чому реванш з Усиком може не відбутися

Френк Воррен не впевнений, що обидва боксери захочуть виходити на другий бій

Британський промоутер Френк Воррен, який представляє інтереси ексчемпіона світу за версією WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО), не впевнений у тому, що його клієнт вийде на реванш проти Олександра Усика (22-0, 14 КО).

«Ми готові, тому що контракт підписаний. Однак Тайсон повинен захотіти зробити це, і Усик повинен захотіти зробити це. Якщо один із них скаже: «З мене досить», то так і буде. Це буде їхній вибір.

Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Усик може стати абсолютним чемпіоном і сказати: «Я йду», - заявив Воррен, відповідаючи на запитання про те, що в Усика немає вибору щодо реваншу з Ф'юрі, тому що в нього є контракт. «Я не кажу, що він це зробить, але у нього є вибір».

«Ф'юрі відразу сказав на рингу, що хоче реваншу з Усиком, але я відповів йому: «Зачекай. Ти був далеко від сім'ї з грудня минулого року. Два тренувальні табори один за одним без жодного бою між ними. Це довгий час, щоб бути далеко від сім'ї. Ти не повинен приймати жодних рішень. Контракт укладено, і якщо ти захочеш його виконати, ти його виконаєш.

Хто я такий, щоб говорити Тайсону, що йому робити? Це його вибір. Коли я розмовляю з ним, я навіть не намагаюся вплинути на нього.

Він дуже багата людина. Він б'ється за величезні гонорари. Якщо він бореться за них, він покращує свій банківський баланс. Чи зможе він витратити всі гроші, які в нього є? Ні, він не може. Тож це має бути його вибір. А що хоче його сім'я?», - сказав Воррен.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: Boxing247
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 07:43 23

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі