РОТАНЬ: «Моя команда грає у найвидовищніший футбол у цьому чемпіонаті»

Наставник «Олександрії» – про матч проти «Вереса»

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань підбив підсумки матчу з «Вересом» у матчі 29-го туру УПЛ, який завершився результативною нічиєю.

«Олександрія - це команда, яка грає у найвидовищніший футбол у цьому чемпіонаті. Це факт. Ми багато забиваємо і багато пропускаємо. Це подобається вболівальникам. Але це проблема для тренерського штабу.

Початок матчу був за нами. Ми розуміли, що для «Вереса» цей матч - як останній. Тому важливо було не програти супернику у настрої. Після швидкого забитого голу хлопці вирішили, що матч завершився. І це знову створило нам проблеми. Так не можна і ми знову говоритимемо про це з командою. Ми маємо прагнути забивати ще й закривати гру.

На полі до перерви у складі нашої команди не знайшлося лідера. Він з'явився після перерви. У роздягальні ми серйозно поговорили та зібралися. Другий тайм мені сподобався. Проблеми з реалізацією. Але майстерність та клас - це те, що потрібно напрацьовувати на тренуваннях. Ми змогли відігратися та хотіли перемогти. Це позитив.

Але нам потрібно краще сконцентруватися на грі та прагнути забивати ще.

Загалом цей сезон для нас - це час розбудови. Рік оновлення. На старті чемпіонату команду покинули чотирнадцять футболістів. Ми працюємо. Хлопці прагнуть розвиватись. Але щоб поставити гру - потрібен час. Прогрес є. Ми не добрали десять очок упродовж сезону через різні причини. Ми на правильному шляху. А результати цієї роботи покаже вже наступний сезон», - сказав Ротань.

Руслан Травкін Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 00:48 16

Команда Роберто Мартінеса насилу пройшла до чвертьфіналу Євро-2024

Коментарі