Арне СЛОТ: «Чи може Пушич замінити мене у Феєнорді? Неприємне запитання»

Коуч роттердамців – про свого екс-помічника, який нині працює в Україні

Головний тренер «Феєнорда» Арне Слот, який після завершення сезону перебереться до «Ліверпуля», де замінить на чолі команди Юргена Клоппа, заявив пресі, що був би радий бачити своїм наступником у Роттердамі Маріно Пушича - свого екс-асистента, а нині коуча «Шахтаря».

«Я не бачив фінал Кубка України, але я розмовляв телефоном з Пушичем за годину чи дві після матчу. Чи чекав я, що він досягне успіху в Україні? Звісно, з двох причин. Він чудовий тренер та чудова людина».

«Чи може Пушич замінити мене у «Феєнорді»? Це досить неприємне запитання. Я вважаю, що як нинішньому головному тренеру команди мені потрібно якнайменше говорити про своїх наступників. Скажу так: усі знають мої стосунки з Маріно, наскільки вони гарні. Наскільки добре я ставлюся до нього як до людини та як до тренера».

«Отже, мені дуже хотілося б, щоб саме він був тим самим [наступником]. І мені дуже хотілося б, щоб «Феєнорд» зумів знайти такого гарного тренера, як Маріно Пушич. Але чи буде це сам Маріно Пушич чи хтось інший, вирішувати вже керівництву клубу», - сказав Слот.

Раніше повідомлялося, що Слот кликав Пушича увійти до його тренерського штабу у «Ліверпулі», проте боснійський фахівець відмовився, вирішивши залишитися у «Шахтарі».

Олексій Сливченко Джерело: FCUpdate.nl
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 01:45 0

Брума став героєм Браги, яка у 1-му турі Лізі Європи переграла Маккабі Тель-Авів (2:1)