Девід ХЕЙ: «Я думаю, що Усик переможе Ф'юрі, але судді віддадуть нічию»

Колишній боксер дав прогноз на поєдинок українця проти Тайсона Ф'юрі

Колишній британський боксер Девід Хей дав прогноз на поєдинок українського надважковаговика Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі:

«Я думаю, що це буде дуже висококваліфікований, технічний бій. Я думаю, що обидва бійці матимуть чудовий план гри. Думаю, Тайсон Ф'юрі спробує реалізувати свою перевагу у зрості, вазі та розмаху. Я думаю, що це буде дуже захоплююче.

Я думаю, що буде багато суперечок. Я думаю, що переможець буде визначений за очками. Я думаю, що ми побачимо суперечливу нічию більшістю голосів. Двоє суддів зафіксують нічию, а один суддя віддасть перевагу Усику. Усик, на мою думку, виграє бій, але буде нічия.

Такій великій людині, як Тайсон Ф'юрі, потрібен один удар, щоб дійсно завдати шкоди. Він не відомий тим, що може нокаутувати з одного удару, але коли ти такий великий, і ти ухиляєшся від ударів, особливо якщо він впадає у відчай на якомусь етапі, ти знаєш, що або його можуть контратакувати, або він завдасть сильного удару. Я схвильований.

Ніхто не хоче нічиєї! Ми хочемо чіткої, продуманої перемоги. Але якби я поставив свої останні 5 фунтів - я б поставив на нічию. Я думаю, що нічия буде за більшістю голосів».

Нагадаємо, що поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року.

Дмитро Вербинський Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 06:23 9

У 1/4 фіналу 6 липня о 22:00 у Берліні зіграють Нідерланди та Туреччина

Коментарі