Ексдівчина Вербича: «Загули та вечірки були його стилем життя»

Альвіна Царенко розповіла про розгульний образ життя колишнього гравця «Динамо»

Альвіна Царенко, ексдівчина словенського футболіста Беньяміна Вербича, розповіла про розгульний образ життя колишнього гравця київського «Динамо».

- Яким татком був Беньямін? Чи змінилося щось у стосунках із народженням дитини?

- Нічого не змінилося, коли народився син. Не можу сказати, що він багато часу приділяв дитині.

- Наприкінці вересня 2022 року в соцмережах ви підтвердили, що ваш обранець нібито справді неналежним чином поводився в розташуванні національної збірної. Мова про загул і зраду. Звідки ця історія бере початок і що насправді сталося?

- Насправді ці вечірки та загули були системою. Можна сказати, що його стилем життя. Я опікуюся сином, а він десь із невідомими людьми і в нетверезому стані. Мене турбували його погані звички. Турбувала агресія в мій бік, яка тоді вже переходила всі рамки. Мені потрібно було про це говорити.

- Після цієї історії до Вербича не було застосовано жодних дисциплінарних санкцій ні з боку клубу, ні з боку Футбольного союзу Словенії, тому ця обставина поставила під сумнів вашу версію. Прокоментуйте.

- У нього в «Панатінаїкосі» були штрафи як за дисциплінарні порушення, так і інші ситуації, навіть не пов'язані зі мною. Про щось вони замовчували, а дещо все ж написали грецькі видання.

Раніше Альвіна Царенко розповіла про погрози з боку фанатів «Панатінаїкоса».

Дмитро Вербинський Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 07:01 2

Портал FourFourTwo вважає найсильнішими іспанців

Коментарі