Жирона – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 14 травня о 23:00 за Києвом

14 травня на «Монтіліві» пройде матч 36-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Вільярреалом». Поєдинок розпочнеться о 23:00 за київським часом.

Жирона

Команда проводить свій найкращий сезон. Звичайно, варто пам'ятати, що це лише четвертий рік на такому рівні, і лише другий після повернення у Прімеру. Але, безумовно, жиронці стали відкриттям, як і їхній бомбардир, куплений минулого літа Довбик. Фактурний українець уже набив 2 десятки голів, і багато в чому за рахунок його досягнень виходить забезпечити достроково право дебютувати в Лізі чемпіонів цього року. Відзначився Артем і у поєдинку з Барселоною, зрівнявши рахунок на початку поєдинку. У результаті вдалося виграти у синьо-гранатових з рахунком 4:2 - адже могли оформити і розгром над статусними сусідами. Але й без цього вдалося усунути підопічних Хаві з другого місця. Ось тільки на полі Алавеса, пропустивши наприкінці, впустили перемогу, а з нею і пару очок.

Вільярреал

Клуб у чомусь може вважатися протилежністю для свого наступного супротивника. Наскільки підопічні Мічела Санчеса приємно здивували, підводники, які так само вже створили серйозну репутацію, розчарували, особливо в першій частині сезону. Тоді вони змінювали наставників, але нічого не домагалися. Тільки коли на тренерську посаду повернувся колись успішний тут Марселіно Гарсія Тораль, щось почало виходити. Але вистачало і невдач, від 0:4 у березні з Марселем у Лізі Європи та до 2:3 вже у травні в рамках Прімери проти борця за виживання - Сельти. Втім, до того моменту вже було зрозуміло, що жовтий субмарин у 2024 році залишається взагалі без єврокубків. Тим не менш, на те, щоб виграти перестрілку вдома у Севільї, сил вистачило.

Статистика особистих зустрічей

Вільярреал мав 5 перемог поспіль. Але у вересні він безвільно поступився вдома 1:2 жиронцям.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають проблем для Довбика та компанії. Вдома вони і зараз хороші, тож мають перемагати (коефіцієнт - 1,66).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 00:28 0

Дивіться найцікавіші моменти поєдинку ЧЄ

Коментарі