«Раніше прокидався» Дружина Довбика розповіла про романтичний вчинок Артема

Юлії найбільше сподобалися вчинки Артема, коли вони були на відстані

Дружина українського футболіста «Жирони» Артема Довбика Юлія розповіла про найромантичніший вчинок від нього:

- Наскільки він був романтичним?

- Ну, насправді був досить романтичним, як це зазвичай відбувається у перші роки стосунків. Було багато уваги, квітів, приємних сюрпризів. Тим паче, що перший рік у нас були стосунки на відстані через те, що я навчалася ще в Києві й потім у мене ще був такий етап у житті, що я їздила по обміну в Америку. Тому перший наш рік був досить турбулентний, але ми намагалися будь-якими способами підтримувати звʼязок, одне одного. Артем і зараз романтичний, він може придумати щось цікаве. Але зараз це більше в міксі з побутовими речами, нашими особистими видами зайнятості.

- Який вчинок Артема у стосунках ви запам'ятаєте на все життя?

- На все життя я, мабуть, запамʼятаю пропозицію. На той момент ми вже 2 чи 3 роки зустрічалися, але це було досить романтично. Це було під час відпустки в Домінікані, він там від мене приховав каблучку, що було складно. Бо ми на той час вже жили разом у Данії і цей момент збору валізи... Не знаю, як я так не помітила, що він поклав каблучку. Це було досить неочікувано і романтично: на березі океану, він організував вечерю, це я точно запамʼятаю на все життя. Але для мене, напевно, найбільш цінним є той етап, коли я 3,5 місяці пробула в Америці. Це було дуже складно, бо в нас була велика різниця в часі, але він спеціально пізніше засинав і раніше прокидався, щоб ми могли поспілкуватися. Бо іншої можливості не було, я ще працювала, а на роботі не дозволяли користуватися телефоном. Для мене це було дуже цінно, не якісь романтичні речі, а такі вчинки, які він робив заради того, щоб ці відносини підтримувати.

- Враховуючи, що він футболіст, то був режим, але Артем усе одно йшов на жертви, можна так сказати...

- Ну так, у нього свій режим, у мене свій, але ми знайшли точки дотику, які перетиналися для того, щоб зберегти звʼязок.

Наразі Артем Довбик є найкращим бомбардиром Ла Ліги 2023/24. На його рахунку 20 м'ячів.

Данііл Агарков Джерело: Чемпіон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 жовтня 2024, 08:04 1

Матч 3-го туру Ліги націй пройде 11 жовтня о 21:45 за Києвом

Коментарі