Олег ШАНДРУК: «Гру Вереса у матчі проти Динамо оцінюю позитивно»

Головний тренер «Вереса» прокоментував поразку від «Динамо»

Головний тренер рівненського «Вереса» Олег Шандрук прокоментував поразку від київського «Динамо» (0:3) у перенесеному матчі 5-го туру УПЛ:

«У матчі з «Динамо» ми вдалися до певної кадрової ротації. Хлопці, які мали менше ігрової практики у попередніх поєдинках, заслуговували на свої хвилини на полі. Загалом, усі хлопці сьогодні - молодці. Хоча, рахунок - болючий для нас.

Щодо першого пропущеного голу, який багато у чому був вирішальним - той момент ще потрібно переглядати. Перше враження після розмови з командою - проблема була у стінці.

Вболівальники, які дивилися гру - бачили, що сьогодні в нас була справді хороша контргра. Були моменти, напівмоменти. Не вистачило якості у фінальній третині поля. Попри не дуже хороший рахунок, гру оцінюю позитивно. Побачив багато позитиву у нашому виконанні перед дуже важливою грою з «Минаєм».

Завтра до занять у загальній групі вже повертається Марко Мрвальєвич. Денис Янаков - поки ні. Чи зможуть вони зіграти з «Минаєм» - поки невідомо. Це покаже тренувальний процес.

Ми розуміємо, наскільки важлива для нас гра з «Минаєм». Вже відзавтра команда буде максимально концентруватися саме на цьому поєдинку. Також, запрошую у понеділок на гру вболівальників. Для нас дуже важлива їхня підтримка».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 вересня 2024, 12:26 4

Чемпіон WBC вважає, що Тайсон виграє другий бій