Едін ТЕРЗИЧ: «Все, що нам зараз потрібно, це нічия у матчі-відповіді»

Головний тренер Боруссії Д прокоментував перемогу над ПСЖ (1:0)

1 травня відбувся перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів 2023/24 між командами «Боруссія» Дортмунд та «ПСЖ». Гра завершилась із рахунком 1:0 на користь господарів поля.

Після завершення зустрічі головний тренер німецького колективу Едін Терзич прокоментував успіх своїх підопічних:

«Це була заслужена перемога, хороша командна гра. Ми могли забити більше голів, але вони теж. Тому, на мій погляд, результат у порядку. Ми багато бігли, але у такій грі це необхідно. Нам треба заробити собі дорогу на Вемблі. Все, що нам зараз потрібно, це нічия у матчі-відповіді, але ми також хочемо перемогти наступного тижня. У нас є невелика перевага та гарна можливість».

Форвард Боруссії Д Ніклас Фуллкруг:

«Це була неймовірна атмосфера. Завжди здається, що ти вступаєш у гру з перевагою 1:0. Але сьогодні ми також багато постраждали. Були моменти, коли вони чинили на нас великий тиск. Це неминуче проти такої топ-команди. Наразі перерва. Нам ще 90 хвилин до Вемблі. Але ми залишаємось скромними».

Захисник Боруссії Д Матс Хуммельс:

«Сьогодні ми провели топ-гру. Для нас це була дуже зріла гра. Ми допомагали один одному показати найвищий результат. Нелегко зберігати спокій та приймати правильні рішення у півфіналі Ліги чемпіонів, але нам це добре вдавалося упродовж довгих відрізків часу. Звичайно, ми хочемо поїхати на Вемблі, але вівторок у Парижі буде ще одним важким. Якщо ви хочете вийти у фінал, вам потрібно зуміти вистояти у Парижі».

Відеоогляд матчу Боруссія Д - ПСЖ - 1:0

Данііл Агарков Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 09 жовтня 2024, 18:01 0

Цуренко не зуміла дограти матч проти Лінетт, Костюк на відмові пройшла Анісімову