Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни права на осічку не мають і її, судячи з усього, не допустять

У середу, 1 травня, відбудеться відкладений матч 5-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому стосунки з'ясують київське «Динамо» і «Верес» із Рівного. Поєдинок відбудеться в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Початок - о 15:30 за київським часом.

Динамо

Київське «Динамо» розташовується на 2-й позиції в турнірній таблиці українського чемпіонату. У «біло-синіх» в активі 57 очок - 18 перемог, 3 нічиї, 4 поразки.

Підопічні Олександра Шовковського в чотирьох своїх останніх матчах перемогли. Вони по черзі розібралися з «Олександрією» на виїзді (1:0), також у гостях із «Минаєм» (3:1), на власному полі з «Поліссям» (3:0) і на виїзді з «Дніпром-1» (2:1).

Загалом же, 2024 року «Динамо» взагалі ще не програвало, маючи серію в УПЛ з 11 зустрічей без провалів - 9 перемог, 2 нічиї.

Якщо взяти до уваги лише результати домашніх ігор, то в нинішній УПЛ у «Динамо» другий показник. На своєму полі кияни набрали 28 очок у 12 поєдинках (9 перемог, 1 нічия, 2 поразки).

Верес

Рівненський «Верес» у турнірній таблиці УПЛ посідає 14-те місце - це в зоні матчів плей-оф за збереження місця в еліті. У 25 матчах команда набрала 20 очок - 4 перемоги, 8 нічиїх, 13 поразок.

У 2024 році «Верес» провів у чемпіонаті України 9 поєдинків, у яких домігся 2 перемог, 2 рази зіграв унічию і зазнав 5 поразок. На даний момент у рівнян є серія з трьох поєдинків без перемог. Вони 6 квітня вдома розгромили «Оболонь» (3:0). Після цього у команди були поразка в Черкасах від ЛНЗ (0:1), домашня нічия з «Дніпром-1» (1:1) і програш у Львові «Руху» (1:3).

У нинішньому сезоні «Верес» на виїзді непереконливий - він за показниками в гостях у нинішній УПЛ тільки 15-й. У 12 гостьових поєдинках рівняни набрали 6 очок - 1 перемога, 3 нічиї, 8 поразок. Утім, перемагав на виїзді «Верес» нещодавно - 17 березня в Одесі, коли обіграв із рахунком 1:0 «Чорноморець».

Статистика матчів

«Динамо» і «Верес» провели між собою в чемпіонатах України 15 матчів. На рахунку київської команди 12 перемог, у рівнян - один виграш. 2 поєдинки завершилися внічию.

7 березня цього року команди з'ясували стосунки між собою в рамках 20-го туру сезону-2023/2024. Гра, яка відбулася в Рівному, завершилася внічию 1:1.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан - Вівчаренко, Попов, Сирота, Караваєв, Бражко, Андрієвський, Ярмоленко, Шепелєв, Кабаєв, Ванат.

«Верес»: Когут - Балан, Курко, Жуліо Сезар, Шевченко, Кучеренко, Морозко, Кучеров, Дахновський, Шастал, Гайдучик.

Прогноз на протистояння

У «Динамо» не повинно виникнути серйозних проблем із гостями з Рівного. Кияни - фаворити матчу. При цьому не тільки, як то кажуть, на папері, а й на ділі, адже вони вирішують зараз у таблиці абсолютно протилежні завдання. Тож, від підопічних Олександра Шовковського не варто очікувати неприємних сюрпризів.

1 травня, середа

«Динамо» - «Верес»
Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 15:30
ТБ-трансляція на 2+2 та YouTube-каналі Football Hub
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
ДИНАМО - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 2:0
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 22:53 8

Ольга виграла п'яту олімпійську нагороду. У її активі золото, срібло та 3 бронзи

Коментарі