Юрій КОВАЛЬ: «Звідки у суддів чарівна паличка? Шахтарю не треба допомагати»

Головний тренер «Зорі» прокоментував поразку від «гірників» у 25-му турі (1:2)

22 квітня відбувся матч 25-го туру УПЛ між командами «Шахтар» Донецьк та «Зоря» Луганськ. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь «гірників».

Після завершення зустрічі головний тренер номінальних гостей Юрій Коваль прокоментував поразку своїх підопічних:

- Чи задоволені тим, як підопічні виконали завдання на гру?

- У нас це за 23 дні 6-та гра. Попри втрати, які в нас були перед грою, зуміли перебудуватися. Достойно зіграли хлопці, які вийшли на заміну, і це ще раз підтверджує, що є добра команда, добрі футболісти. Футбол - гра несправедлива, важливий тільки результат.

- Кирюханцев - один з тих футболістів, що задали тон?

- Кирюханцев взагалі - добрий футболіст, думаю, що потенціал у нього дуже великий. Не здивуюся, якщо він буде кандидатом у збірну, бо всі якості для цього в нього є.

- Вилучення воротаря на останніх хвилинах - це вже нерви?

- Ми пішли в атаку, до останньої миті футболісти хотіли відігратися. Мене цікавить така думка: звідки у суддів така чарівна паличка, якою махають - і одразу перевертається гра в іншу сторону?

Граємо першу гру - картку отримують ті футболісти, які мають по три. Вилучаються Джордан, Батагов, Герреро.

Сьогодні аналогічна ситуація й зі сторони «Шахтаря» - ніякої реакції. Це якось не дуже етично. Думаю, такій команді, як «Шахтар», не треба допомагати. У футболі немає дрібниць. Такий осад залишився.

- Тим не менше, все в ногах футболістів. Чому не вдалося напрацювати на 2-й гол, дотиснути, коли була така можливість ще за рахунку 1:0?

- Не тільки в ногах футболістів. Ще й у руках свисток є. На Горбачі було порушення правил - ніякої реакції. Пішла атака - і забили гол.

Тому хлопцям тільки велика подяка. Вони билися, вони грали в те, що ми й планували. Залишається основна задача - це набрати очки та дограти до кінця так, щоб ми не думали про виліт з УПЛ, - сказав Коваль.

Данііл Агарков Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 01:54 14

Українець переміг Тайсона Ф'юрі та став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі