Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Гравці Руха не готові грати на результат»

Головний тренер «Руха» прокоментував нічию з «Минаєм»

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов прокоментував нічию з «Минаєм» (1:1) у матчі 25-го туру УПЛ.

- Як прокоментуєте сьогоднішній поєдинок?

- Щоб перемагати в таких матчах, треба забивати голи. Сьогодні дався взнаки все-таки досвід футболістів наших, тому що більш холоднокровніше треба грати в таких моментах. Але ми рухаємося далі. На мою думку, команда зіграла хорошу гру. Звичайно, хотілося перемогти, все для цього хлопці робили, але, хочеш не хочеш, на сьогоднішній день ми - претенденти на єврокубки. У нас такого завдання не було, але раз ми сьогодні там - звичайно, це також на хлопців десь психологічно тисне, треба грати останні тури на результат. Вони до того не готові на сьогоднішній день.

- Чи можна говорити про те, що багато в чому нічия - це запорука вдалої гри воротаря «Миная» Олександра Кемкіна?

- Воротар дуже добре зіграв, і взагалі «Минай» досить організовано зіграв цю гру. Ми бачимо, у 2-му колі команда досить організована, дуже багато позабирали очок у серйозних команд, «Дніпра-1», наприклад. Дуже хороша команда, непросто було сьогодні протидіяти їм.

- Яка розмова в перерві була? Трошки іншою команда вийшла вже на 2-й тайм.

- Щоб швидше з м'ячем працювали, підвищили точність передач, тому що в 1-му таймі було трохи забагато браку в простих ситуаціях.

- Чи задоволені діями гравців, які вийшли на заміну?

- Ярослав Карабін і Василь Рунич додали інтенсивності, обидва мали шанси забити. Тому, в принципі, я задоволений всіма хлопцями. Звичайно, що були помилки і помилки будуть, але я їм подякував за гру, тому що насправді створили дуже багато гольових моментів. Ми грали у відкритий, хороший футбол, і я тільки подякував хлопцям.

- Цей факт, що «Рух», імовірно, є єврокубковою командою наступного сезону - можливо, це десь запорука того, що суперники дуже серйозно налаштовуються?

- Звичайно, що суперники зараз налаштовуються по-особливому на нас, але я ще раз кажу: щоб грати на результат, треба бути готовим до цього. Треба мати певний досвід, майстерність певну. На сьогоднішній день, я ще раз кажу, дуже серйозний крок уперед наша команда зробила, але щоб боротися за результат, треба мати запас.

Після цієї нічиї «Рух» залишається на 5-му місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 41 очко в 25 турах чемпіонату.

Дмитро Вербинський Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 19:12 0

Матч 8-го туру Ла Ліги 2024/25 завершився з рахунком 1:1, Віктор відіграв 90 хвилин