Відомо, хто хотів підкупити гравців Миная, щоб вони здали матч з Динамо

По 5 тисяч доларів пропонували Дмитру Нємчанінову та Євгену Скибі

У середу, 17 квітня, відбувся перенесений матч 16-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграли «Минай» і «Динамо».

Гра пройшла в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Київський клуб здобув перемогу з рахунком 3:1.

Раніше повідомлялось, до двох футболістів «Минаю» звернулись з пропозицією програти гру «Динамо» та пропонували по 5 тисяч доларів.

За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, гравці, яким пропонували «злити» матч київському «Динамо» - це Дмитро Нємчанінов та Євген Скиба. Їхні заяви вже кілька днів на розгляді у комітеті з етики та чесної гри УАФ. У своїх поясненнях вони вказують, що на них вийшла людина, яка представилась дослівно: «Сергій, який веде стріми з Мілевським» (очевидно мова йде про друга ексгравця «Динамо» Артема Мілевського Сергія Третьяка).

Це було одразу після матчу «Миная» з «Оболонню». Після нього закарпатці ще лишалися у столиці, адже за кілька днів на них тут же чекав перенесений матч із «Динамо». І от перед ним ця людина, яка назвалася Сергієм, окремо зустрілася з Нємчаніновим і Скибою. Приводом для розмови стала нібито пропозиція взяти участь в ефірі на Twitch. Але вже в ході самої бесіди кожному було запропоновано 5 тисяч доларів за програш «Динамо».

Обидва футболісти відмовились, хоча їх переконували, що з рештою гравців вже проведені розмови і всі погодились. Про ситуацію футболісти розповіли керівництву, у клубі провели розслідування і спільно вирішили звертатись до футбольного правосуддя - в УАФ, в комітет чесної гри.

Дмитро Олійник Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 20:09 2

Ріккі Хаттон поділився емоціями від бою

Коментарі