Юрій КОВАЛЬ: «Герреро ще матиме шанс проявити себе в Зорі»

Головний тренер луганської команди розповів про гру проти «Чорноморця»

В матчі 24-го туру УПЛ луганська «Зоря» перемогла одеський «Чорноморець» (1:0) й залишила небезпечну зону в турнірній таблиці чемпіонату України.

Керманич луганської команди Юрій Коваль в розмові з кореспондентом Sport.ua розповів, що допомогло його підопічним взяти гору:

- Наш тренерський штаб дуже детально вивчив гру одеситів й звернув увагу на те, що вони витрачають певний час на розкачку. Тому й вирішили, що треба дуже активно зіграти в дебюті й постаратися забити швидкий гол. Це нам вдалося: відзначився 19-річний Ігор Горбач.

- Цей забитий м'яч став переможним, але Горбач міг відзначитися ще кілька разів.

- Ігор - футболіст молодий і, переконаний, що виправить приціл. Важливо, що він забив уже в другому матчі поспіль.

- «Зоря» приємно здивувала заточеністю на ворота суперників, завдавши аж 20 ударів, з яких - 10 в площину.

- Це можна пояснити тим, що одесити, пропустивши в дебюті, побігли відігруватися великими силами, і в нас були можливості проводити гострі контрвипади. Хоча, справді, «Зоря» продемонструвала видовищний футбол й награла на таку потрібну перемогу.

- Чому навіть серед запасних не було лідера атак панамського легіонера Едуардо Герреро?

- Він багато пропустив через пошкодження й ще перебуває не в бойових кондиціях. Тому й вирішили поберегти його. Зрештою, Герреро - не з числа незамінних футболістів. Тим паче, що останнім часом Ігор Горбач та Денис Антюх, що діють попереду, феєрять. Але у «Зорі» в квітні дуже щільний календар, й у панамського легіонера обов'язково буде шанс себе проявити.

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 жовтня 2024, 07:50 8

Легендарний аргентинець поділився досвідом виступів за французький клуб