Сергій ШИЩЕНКО: «Хочу вибачитися перед фанатами та президентом Полісся»

Тренер «Полісся» прокоментував поразку від «Чорноморця»

Виконуючий обов'язки головного тренера житомирського «Полісся» Сергій Шищенко прокоментував поразку від одеського «Чорноморця» (1:4) у матчі 22-го туру УПЛ.

- Як прокоментуєте поєдинок?

- Хочу вибачитися перед нашими уболівальниками, перед президентом клубу. Це моя провина, я повністю беру відповідальність за сьогоднішній результат.

У нас не вийшла гра, особливо в 2-му таймі. У 1-му таймі епізодично в нас виходило те, що ми планували. Були непогані підходи до воріт, але ми не скористалися своїми можливостями, які були. А 2-й тайм, я вважаю, був провальний. Будемо аналізувати, розбиратися, що відбулося.

- Ваше перше враження: в чому саме проблема сьогодні?

- Ми будемо розбиратися. У нас було кілька проблем зі складом. Чоботенко відсутній був, у Тейлора травма, у Шабанова травма. Збірники приїхали в різних кондиціях, тому в нас не було часу підготувати їх так, як ми хотіли. Нам не вдалося сьогодні зовсім у 2-му таймі показати той футбол, який ми планували на сьогоднішню гру.

- Чи вплинуло на це вилучення?

- І вилучення вплинуло. Ми десь психологічно були подавлені. Хотіли відігратися, були моменти непогані, коли рахунок став 3:1. Забий ми 2-й гол - була б інша ситуація, а так пропустили 4-й - і вже повністю контроль гри пропав.

- Як плануєте морально виводити команду з такої кризи?

- Нам треба рухатися далі. У нас історичний матч за потрапляння у фінал Кубка України, тому будемо відновлюватися й готуватися вже до гри з «Ворсклою».

«Полісся» не може здобути перемогу в матчі УПЛ вже у 8 турах поспіль.

Дмитро Вербинський Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 18:52 0

Массіміліано Аллегрі покинув клуб

Коментарі