«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України

Колишній захисник збірної України не вважає, що Таловєров відповідає рівню національної команди

Колишній гравець збірної України Владислав Ващук дав кілька коментарів щодо гри окремих футболістів національної збірної в матчі проти Ісландії (2:1), зокрема розкритикувавши захисника Максима Таловєрова.

- Ви вважаєте, що є певне непорозуміння між гравцями у фазі оборони?

- Між захисниками та півзахисниками. Вони не розуміють один одного, як їм поводитись на футбольному полі.

- Можливо це повʼязано з тим, що Бражко тільки дебютні матчі за збірну провів.

- Ну так. Але він рухається не в тому напрямку. Може, перехвилювався. Напевно, так він і грає в «Динамо». Але це не гра майбутнього, це гальмо. Так не можна давати пробивати по центру, Лунін на це вказував. Раніше казали: «Якщо ти послизнувся - ти підвів команду». Значить, взуття треба підбирати.

- З позитивної точки зору кого б виділили за підсумками матчу?

- Я б за підсумками обох ігор відзначив Мудрика. Він дуже хотів, рухався швидше за інших. Є багато запитань до нього по якості гри, але в цілому завдяки йому збірна рухалася швидше. Якби його не було в першій грі, ми б там спали. Вчора в другій грі збірна діяла набагато мобільніше. Хлопці віддали всі сили.

- Як оцінити роботу Сергія Реброва загалом у цій кваліфікації?

- Він зробив усе, щоб взяти максимум у всіх іграх. Взяти навіть матч з Боснією та Герцеговиною - там Ребров переграв суперника тактично, коли випустив Яремчука до Довбика і зламав їм усі плани. Проти Ісландії було багато боротьби, але хлопці її витримали. Плюс правильні заміни.

Єдине, що мене неприємно вразило - це один гравець, Таловєров. Не розумію, як він опинився в збірній. Це не гравець національної збірної. Я не побачив, що він є в симбіозі зі збірною. Є багато запитань. Вихід на 3-4 хвилини в кожній грі… Не розумію.

Раніше Владислав Ващук заявив, що збірна України може навіть виграти Євро-2024.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 17:55 36

Микола Сираш не виходить на зв'язок тривалий час

Коментарі