Денис ПОПОВ: «Збірній України дуже потрібна підтримка вболівальників»

Захисник збірної України розповів про підготовку команди до гри проти Ісландії

Захисник збірної України та київського «Динамо» Денис Попов розповів про підготовку національної команди до вирішального матчу відбору Євро-2024 проти Ісландії:

«Усе добре, сьогодні нормально попрацювали, багато рухалися. Така, можна сказати, футбольна погода. Після дороги всі із задоволенням стали до роботи. Настрій у хлопців нормальний. Тренерський штаб завжди розробляє для нас різноманітні вправи. Сьогодні, наприклад, ми більше працювали з м'ячем, і було досить велике навантаження, бігові заняття, щоб привести себе в тонус.

До матчу з ісландцями залишилося декілька днів. Ми розібрали їхню гру й будемо ще розбирати, сказав тренер. Напевно, є що додати. Тож будемо готуватися. Ісландія - одна з тих збірних, які нав'язують верхову боротьбу. Маємо бути готовими до цього й фізично, і ментально. Нам дуже потрібна підтримка вболівальників, які дають нам додатковий імпульс, женуть нас уперед. Запрошуємо їх на матч. Приходьте, будемо раді вас бачити».

Матч Україна - Ісландія відбудеться 26 березня о 21:45 за київським часом у Вроцлаві (Польща) на стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав». Переможець зустрічі отримає право зіграти на Євро-2024 у Німеччині. Україна або Ісландія потраплять у групу до Бельгії, Словаччини та Румунії.

Дмитро Вербинський Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 08:01 0

14 травня «червоно-білі» поступилися «Вільярреалу» з рахунком 0:1 у поєдинку 36-го туру Ла Ліги