Успіх у фристайлі. Брикіна та Кузнєцов виграли загальний залік Кубка Європи

Брикина виграла останній етап КЄ, Оксана Яцюк та Ян Гаврюк взяли бронзу

Українці Ангеліна Брикіна та Максим Кузнєцов стали переможцями загального заліку Кубка Європи з фристайлу в дисципліні лижна акробатика серед жінок та чоловіків відповідно. Окрім того, Оксана Яцюк стала другою в загальному заліку КЄ.

Збірна України завершила виступ на кубках Європи з фристайлу подвійною перемогою в загальному заліку і трьома призовими місцями.

В жіночих змаганнях лідер загального заліку Ангеліна Брикіна не залишила жодних шансів для суперниць як в боротьбі за перемогу в загальному заліку так і в конкретному старті, виконавши найскладніший серед заявлених стрибків bLF з оцінкою 67.28 бал, що гарантувало їй подвійну перемогу.

Оксана Яцюк посіла на етапі КЄ третє місце зі стрибком bF, оцінка - 63.48 балу, і в результаті в неї - друга позиція в загальному заліку.

Лідер чоловічого загального заліку Максим Кузнєцов зупинився за крок до пʼєдесталу пошани і став четвертим, однак по завершенню змагань зберіг лідируючу позицію в овероллі.

Ян Гаврюк став бронзовим призером змагань зі стрибком bdFF з оцінкою 88.12 бали.

Фінальним стартом для лижних акробатів стане юніорський чемпіонат світу, що також пройде в італійському Вальмаленко 4-5 квітня.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:50 0

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів