НАДАЛЬ: «Я дуже старий, не знаю, коли повернуся»

З початку січня іспанець зіграв лише в одному виставковому матчі

22-разовий переможець турнірів «Великого шолома» Рафаель Надаль розповів, що готується до повернення на корт під час ґрунтового сезону.

Раніше стало відомо, що 37-річний іспанець заявився на турнір у Монте-Карло, який пройде з 7 по 14 квітня.

«Я зроблю все можливе, щоб постаратися не пропустити початок ґрунтового сезону - це моя мета. Але я не можу нічого говорити напевно, бо останнім часом, на жаль, доводиться бути обережним із прогнозами.

Я жодного разу не припиняв тренуватися. Почуваюся добре, просто не зовсім вдається слідувати запланованому графіку. Сподіваюся, незабаром усе зміниться, але не можу сказати напевно.

Немає значення, оптиміст я чи песиміст. Я реаліст. Минуло вже багато часу, я дуже старий, і в мене за плечима тривала кар'єра. Я не намагаюся здаватися кимось, просто намагаюся робити свою роботу день у день, щоб подарувати собі можливість продовжувати грати на високому рівні. Подивимося, наскільки цього вистачить», - наводить слова Надаля Marca.

Зазначимо, що з початку січня, коли Надаль виступив на турнірі в Брісбені, іспанець провів лише один виставковий матч проти свого співвітчизника Карлоса Алькараса.

Юрій Вишневський Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 11 травня 2024, 11:25 13

Проте Василь – вже далеко не перший номер легкої ваги

Коментарі