Приїхали Циганков і Таловєров. Двосторонка збірної України у Марбельї

Синьо-жовті провели вечірнє тренування у форматі двосторонньої гри

У суботу, 16 березня, до збірної України приєдналися Максим Таловєров та Віктор Циганков, і національна команда під керівництвом Сергія Реброва провела тренування у форматі двосторонньої гри. Субота відрізнялася від попереднього дня підготовчого збору. Цього разу синьо-жовті не мали ранкового тренування, зате була інтенсивна робота ввечері.

У першій половині дня до табору команди прибув захисник австрійського ЛАСК Максим Таловєров, який напередодні відіграв 90 хвилин за свій клуб у матчі австрійської бундесліги проти віденського «Рапіду» (0:0). Зважаючи на ігрове навантаження та переліт, Максим увечері обмежився пробіжкою та міофасціальним релізом, спостерігаючи за двосторонньою грою.

Двосторонка відбулася у форматі ігрових серій. Гравці були поділені на дві команди - «жовту» та «синю». Під час зупинок у грі тренерський штаб здійснював помітну ротацію всередині кожної з команд. Завершилася гра перемогою «жовтої» команди - 2:0. У заключному ігровому відрізку відзначилися Олександр Зінченко та Георгій Судаков, в якого вийшов класний удар у дев'ятку зі штрафного.

Двостороння гра була лише етапом підготовки до півфіналу плей-оф відбору Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини. 17 березня розташування національної команди залишать 6 гравців молодіжної збірної, які відповідально й наполегливо виконували завдання тренерського штабу, забезпечуючи процес підготовки. Тепер хлопці приєднаються до молодіжки, яка в Туреччині розпочинає свій збір перед відбірковими матчами Євро-2025.

За півгодини після того, як збірна повернулася з вечірнього тренування, до готелю прибув півзахисник «Жирони» Віктор Циганков. Його одноклубник Артем Довбик у цей же час у складі каталонців протистояв у Мадриді «Хетафе» в поєдинку іспанської Ла Ліги, який закінчився поразкою команди українців із рахунком 0:1. Артем, а також іще один легіонер з Іспанії, Андрій Лунін, який у суботу зіграв повний матч «Осасуна» - «Реал» (2:4), приєднаються до збірної 17 березня. А Роман Яремчук із «Валенсії», як і решта легіонерів, доповнить склад синьо-жовтих 18 березня, наступного дня після поєдинку свого клубу.

ВІДЕО. Двостороння гра збірної України у Марбельї

ФОТО. Двостороння гра збірної України у Марбельї

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 11 травня 2024, 08:47 1

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі