Хетафе – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує матч за участю української зірки

16 березня на «Колізеум Альфонсо Перес»пройде матч 12-го туру Прімери, в якому «Хетафе» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Ставки на матч Хетафе - Жирона

Хетафе

Команда виглядає знову досить міцним середняком не без перспектив, нехай уже й суто теоретичних, поборотися навесні за повернення до єврокубків. Адже рік тому, та й 2022-го, сині боролися за виживання. Закономірно цей прогрес пов'язують з тим, що приблизно рік тому на тренерську посаду повернувся Пеп Бордалас, наставник, за якого вдавалося не лише піднятися із Сегунди, а й грати в Лізі Європи, причому вже у весняному плей-оф. Зараз про єврокубки всерйоз говорити не доводиться, але підмадридці жваво беруть очки і тримаються у верхній частині таблиці. Щоправда, минулого туру Валенсія зуміла вдома оформити перемогу над ними, хай і мінімальну, 1:0.

Жирона

Клуб має більш ніж зрозумілі завдання на весну. І так очевидно, що це буде його найкращий сезон за всю історію (втім, при цьому лише четвертий, проведений на рівні Прімери), і порівняно з минулим Довбик та компанія різко додали. Але апетит завжди приходить під час їжі, а тут раптом підопічні Мічела Санчеса затіяли справжній спортивний бенкет для вболівальників, уперто лідируючи. Але всі розуміли, що шанси встояти у таких перегонах до фінішу малоймовірні. У результаті після розгромної поразки від Реала недавній лідер поступився Атлетіку й навіть Мальорці. Тут уже треба було не про трофей переможця Ла Ліги мріяти, а думати, щоб не вилетіти з топ-4. У цьому плані важливим був успіх з Осасуною, якій у минулому турі вдалося забити 2 м'ячі, забезпечивши комфортну перемогу, що стало ще одним кроком до підсумкового успіху.

Статистика особистих зустрічей

У всіх чотирьох крайніх поєдинках вигравав той бік, який приймав суперника вдома. У тому числі, у серпні жиронці перемагали 3:0.

Прогноз

GGBET вірить у гостей. Можна поставити на їхню перемогу, але все ж таки підстраховка з форою 0 не завадить (коефіцієнт - 1,66).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 червня 2024, 14:50 4

Ілля Скоропашкін вважає, що місце дніпрян займе «Минай» або «Металіст 1925»

Коментарі