Ліцензія дісталася супернику. Юліан Бойко програв фінал плей-оф Q Tour

Український снукерист поступився Аміру Сархошу з Ірану з рахунком 8:10

Український снукерист Юліан Бойко програв фінальний матч турніру Q Tour Global PlayOff, який пройшов у Сараєво, столиці Боснії та Герцеговині.

18-річний українець у фіналі поступився 29-річному Аміру Сархошу з Ірану з рахунком 8:10.

Переможець поєдинку отримав ліцензію до Світового снукерного туру на два роки. Вкотре путівка до World Snooker Tour втікла з рук українського снукериста.

Після вдалого старту (2:0) українець втратив ритм гри і у великїй перерві поступався в три фрейми (3:6). Після відновлення гри тенденція не змінилася, й іранець опинився за крок від перемоги (9:5). Бойко спробував зробити камбек, взявши три фрейми поспіль (8:9), але помилки наприкінці 18-ї партії виявилися вирішальними (8:10).

Раніше Бойко у 1/4 фіналу розгромив Кріса Тоттена із Шотландії (5:1), а у півфіналі переміг Тайлера Ріса з Уельсу (6:1).

За підсумками турніру дворічні ліцензії у Світовий тур отримали переможці плей-оф: Дуайн Джонс (Уельс), Амір Саркош (Іран) та Мохамед Шехаб (ОАЕ).

Попереду в Юліана Бойка ще декілька шансів здобути ліцензію - аматорські чемпіонати Європи 2024 (U-21 та серед дорослих), а також кваліфікація чемпіонату світу 2024 серед професіоналів.

Q Tour Global Play-Offs

Сараєво (Боснія та Герцеговина). Фінал, 15 березня

Юліан Бойко (Україна) - Амір Сархош (Іран) - 8:10

Відеозапис матчу

Сітка плей-оф

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 22:31 9

Тайсон відмовився дивитися у бік Олександра після прес-конференції

Коментарі