Філіп ХРГОВИЧ: «Можливо, я буду битися проти Усика замість Тайсона Ф'юрі»

Обов'язковий претендент на титул IBF дав прогноз на бій за звання абсолютного чемпіона

Обов'язковий претендент на титул IBF Філіп Хргович дав прогноз на бій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.

- Звичайно, це важкий бій для них обох. Вони чудові бійці, але я даю невелику перевагу Усику, тому що я думаю, що він загалом краший, досконаліший боєць. Він краще підготовлений, він швидший, у нього краща робота ніг, він більше б'є, він точний і з кращою технікою. Не знаю, просто в цілому я бачу його кращим бійцем, і він завжди в хорошій формі, завжди сильний психологічно. А у Тайсона Ф'юрі є і зльоти, і падіння. Не знаю, звичайно, Тайсон Ф'юрі може побити його, якщо він покаже чудовий виступ, але я даю невелику перевагу Усику.

- Коли ми побачимо тебе в рингу?

- Слухай, я готовий. Я готовий вийти хоч завтра. Справа не в мені. Я казав, що я був готовий навіть до 8 березня. Я готовий, я чекаю на підписання контракту. Я готовий укласти угоду. Зараз дещо відбувається, але це ще не підписано. Я сподіваюся, ви побачите мене в рингу якнайшвидше.

- Чи є шанс, що ми побачимо тебе в андеркарді Усик - Ф'юрі?

- Можливо. Все може статися, це життя. Побачимо. Я сподіваюся. Можливо, ви побачите мене проти Усика 18 травня. Може, Ф'юрі знову отримає розсічення або щось станеться. Я тут, я буду готовий до цього бою.

Нагадаємо, спочатку найбільш очікуваний бій 2024 року між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі планувався на 17 лютого, але британець отримав травму в тренувальному таборі. Нова дата поєдинку - 18 травня 2024 року.

Дмитро Вербинський Джерело: IFL TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 04:22 6

Тайсон провів прес-конференцію після програного бою Олександру

Коментарі