Ліверпуль – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 10 березня о 17:45 за Києвом

10 березня на «Енфілді» пройде матч 28-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зіграє проти «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 17:45 за київським часом.

Ліверпуль

Команда підходить до цього поєдинку у статусі лідера АПЛ. І зберегти це становище буде, безумовно, головним завданням для Клоппа та його підопічних. Ні, в будь-якому разі Юрген піде тріумфатором (а його відхід анонсований взимку особисто німцем) - і за рахунок всього того, що він досяг в Англії, і за рахунок нинішнього сезону. Було важливо показати прогрес у порівнянні з 2022/2023 - і вже можна говорити, що це вийшло. Виграно Кубок Ліги, триває похід у кубку країни та Лізі Європи. В останній у четвер у 1/8 англійці досить несподівано яскраво виступили, обігравши в Празі місцеву Спарту 5:1. Але, головне, за всіх кадрових проблем вдається тримати 1-е місце у Прем'єр-Лізі. Минулого туру дотиснули Ноттінгем Форест, причому Дарвін Нуньєс забив єдиний гол на 99-й хвилині.

Манчестер Сіті

Клуб має намір повторити результати минулого сезону, який приніс требл. Наразі містяни вже стали учасником чвертьфіналу Ліги чемпіонів - по суті, все вирішилося вже у Данії, коли англійці виграли 3:1. Вдома з Копенгагеном цей же рахунок, не надто напружуючись, змогли повторити. Не було особливих проблем і в кубку, де гранд встиг вибити непоступливий Тоттенхем, а з Лутоном взагалі вийшло 6:2. Щоправда, були поразки в інших турнірах, Суперкубку та Кубку Ліги. Але, головне, ряд невдач призвів до того, що весну лідер №1 зустрічав за спиною у Ліверпуля. Дербі з Манчестер Юнайтед починалося невдало та дарувало надію червоним. Але все перевернув дубль Фодена, і в результаті вдалося виграти 3:1. Тим важливіше виграти зараз, на Енфілді, і повернутись на вершину перед паузою.

Статистика особистих зустрічей

У грудні позаминулого року Сіті вибили 3:2 мерсисайдців у кубку. А минулого календарного року була перемога містян та нічия.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом чемпіона навіть у гостях. Але це недооцінка червоних, здатних вдома не програти (коефіцієнт - 1,72).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 21:06 8

Дивіться найцікавіші моменти центрального матчу 28-го туру УПЛ

Коментарі