ОФІЦІЙНО. Матч між Чорноморцем та Ворсклою пройде без глядачів

Одеський клуб опублікував заяву щодо допуску на трибуни

Одеський «Чорноморець» офіційно повідомив, що матч 20-го туру УПЛ в Одесі проти полтавської «Ворскли» пройде без глядачів.

Заява футбольного клубу Чорноморець Одеса

Дорогі друзі. Ми всі чекали, коли наш рідний клуб отримає справжню підтримку на трибунах. Хоч і не в тому обсязі, як в славетні єврокубкові часи, але й без тої тиші, що вимушено господарювала на нашій арені останні роки.

Ще задовго до матчу проти Ворскли адміністрація клубу почала роботу над отриманням дозволів на проведення заходу з вболівальниками. Йшов діалог з усіма відповідальними структурами. Безпека глядачів, учасників поєдинку - пріоритет для ФК Чорноморець. На превеликий жаль, трагічні події, що відбулися в нашому місті протягом останнього тижня, а особливо повітряна атака Одеси вранці 6 березня, змусили клуб переглянути свої плани.

Найближчий поєдинок УПЛ на стадіоні Чорноморець відбудеться за порожніх трибун. Як би прикро не було нам про це повідомляти.

Робота щодо допуску вболівальників на стадіон на матч проти Вереса триває. Менеджмент одеського клубу веде діалог з усіма відповідальними структурами. Віримо і сподіваємось, що матч проти рівненського клубу буде зіграно в присутності глядачів.

Клуб докладає максимум зусиль, щоб футболісти грали за підтримки фанатів. Але, на жаль, не все залежить від нас.

Микола Степанюк Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 08:15 165

В австралійському Перті відбулося шоу за участю українського боксера