Чорноморець провів спаринг з Реал Фармою

Команда готується до гри з «Ворсклою»

Футболісти одеського «Чорноморця» готуються до першого у цьому році домашнього матчу з полтавською «Ворсклою», який має відбутися 9 березня у рамках 20-го туру УПЛ.

Поточний тиждень проходить з щоденними тренуваннями на клубній базі «моряків» у Совіньйоні. Потребу ж в ігровій практиці, яка необхідна новачкам та футболістам, котрі не грали або провели мало часу у поєдинку попереднього туру у Києві з «Динамо», тренерський штаб задовільнив контрольним матчем. У ролі спаринг-партнера команди Романа Григорчука традиційно виступив давній знайомий - друголіговий «Реал Фарма». Цей поєдинок завершився перемогою «Чорноморця» з рахунком 3:0.

А тим часом Sport.ua стало відомо, що співпраця з «Реалом Фармою» відомого за виступами у «Чорноморці» стража воріт Дмитра Безрука не відбудеться. Попервах між ним і друголіговим клубом була домовленість про поєднання функцій голкіпера та тренера воротарів, однак провівши у таборі молодшого за рангом одеського клубу зовсім небагато часу, до більшого справа не дійшла.

Нагадаємо, що Безрук є вихованцем футбольної школи «Чорноморця». Спочатку він грав у складі резервістів, а у сезоні-2015/16 дебютував у головній команді клубу. Через чотири роки молодий воротар перебрався до Азербайджану, де нетривалий час захищав кольори «Сабаха».

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 09:49 4

Хорват оцінив вихід «галактікос» до фіналу ЛЧ

Коментарі