Турнір за ліцензію. Бойко отримав суперника на старті Q Tour Global PlayOff

Першим суперником українського снукериста стане Кріс Тоттен із Шотландії

Український снукерист Юліан Бойко дізнався суперника у стартовому раунді турніру Q Tour Global PlayOff, який відбудеться в Сараєво, столиці Боснії та Герцеговині, з 13 до 15 березня.

Його першим суперником стане Кріс Тоттен із Шотландії (13 березня о 14:00 за Києвом), гра в 1/4 фіналу йтиме до 5 перемог у фреймах. У разі успіху українець вийде на переможця пари Пітер Лайнс (Англія) - Тайлер Ріс (Уельс), гра у півфіналі буде до 6 перемог у фреймах, а у фіналі - до 10.

Глобальний плей-офф WPBSA Q Tour 2024 пройде одночасно з чемпіонатом Європи EBSA. У Сараєво буде розіграно три місця в World Snooker Tour 2024/25.

Вперше евенти Q Tour пройшли по всьому світу, причому турніри серії відбулися у Великобританії та Європі, на Близькому Сході, в Америці та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Снукеристи-аматори з усього світу боролися, щоб зайняти одне із 24 доступних місць у турнірі плей-оф. У Сараєво будуть представлені гравці з більш ніж 10 різних країн та 4 континентів.

24 гравці розіграють 3 ліцензії на два роки. Щоб здобути путівку до Світового снукерного туру, треба виграти три матчі (чвертьфінал, півфінал та фінал).

До учасників входять переможці турнірів Q Tour 2023/24: Пітер Лайнс, Ліам Девіс, Умут Дікме, Антоні Ковальськи, Амір Сархош та Мохамед Шехаб, а також відомі колишні професіонали, такі як Баррі Пінчес, Рорі Маклеод та Крейг Стедман.

Нагадаємо, одну путівку до профі-туру за підсумками 7 турнірів Q Tour отримав англієць Майкл Холт, який очолив загальний залік серії.

Q Tour Global Play-Offs

Сараєво (Боснія та Герцеговина), 13-15 березня

Сітка плей-оф 1

Сітка плей-оф 2

Сітка плей-оф 3

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 45

Організатори грубо помилилися на 10 фунтів у вазі Усика

Коментарі