Заява УАФ щодо складу від Мінспорту: «Список гравців – попередній»

Офіційний список буде оприлюднено протягом цього тижня

4 березня Міністерство молоді та спорту України оприлюднило склад делегації національної збірної на матч 1/2 фіналу плей-оф Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини, що, формально, і є заявкою «синьо-жовтих».

5 березня Українська асоціація футболу випустила офіційну заяву, пояснивши, що це попередній список.

«Список викликаних на плей-оф відбору чемпіонату Європи 2024 року футболістів збірної України було надано Українською асоціацією футболу на вимогу Міністерства молоді та спорту України 26 лютого для оформлення наказу про участь національної команди в березневих поєдинках.

Із Мінмолодьспорту було узгоджено, що список гравців - попередній і не є офіційним складом команди на зустріч із Боснією і Герцеговиною, яка відбудеться 21 березня в Зениці.

Таким чином, список гравців, оприлюднений напередодні вітчизняними медіа на основі документу, розміщеного на офіційному сайті міністерства молоді та спорту, не є фактичним складом збірної України, який готуватиметься до найближчих матчів.

Перелік футболістів, які візьмуть участь у березневому підготовчому зборі, буде оприлюднено впродовж цього тижня на офіційних ресурсах УАФ», - ідеться в заяві.

За результатами жеребкування збірна України у плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії і Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені у Вроцлаві переможця пари Ізраїль - Ісландія.

Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд чемпіонату Європи, вона виступить у групі Е зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 22 травня 2024, 00:03 1

Завершився груповий етап чемпіонату світу

Коментарі