Юрій ВЕРНИДУБ: «Наші гравці почали вибачатися, а Шахтар виявився хитрішим»

Головний тренер «Кривбасу» – про матч із донецьким клубом

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзний матч проти донецького «Шахтаря» - 2:5.

- Гра була до 57 хвилини. Зрозуміло, що після вилучення нам вже було важко, і на полі домінував «Шахтар», тому і рахунок 5:2.

- Юрій Миколайович, чи бачили ви момент з вилученням? Чи дійсно фол Іліча тягнув на червону картку?
- Чесно кажучи, не бачив. І ще не дивився цей момент. Якщо там дійсно Іліч наступив на ногу супернику з метою його травмувати, то, так - це червона картка. Якщо арбітр передивився VAR і прийняв таке рішення, то, певно, там була груба гра. Але я хочу сказати, що вчора бачив гру «Колоса» з «Рухом»: у Богданова вже було попередження, коли він грубо сфолив, й там навіть жовтої, наприклад, не дали.

Вважаю, що у матчах, коли зустрічаються команди, які бʼються за високі місця, то повинен бути дух гри. Арбітр повинен памʼятати про це, перш ніж приймати такі доленосні рішення. Якщо ж він помилився, то це дуже прикро. На мій погляд, Іліч фолив не навмисно. Але про це говорити вже нема сенсу.

- Ви кажете, що гра була до вилучення. В чому проблема «Кривбасу», коли він пропускав другий гол?
- Це буде урок для нашої команди. Коли ти порушуєш правила, не треба гаяти час на вибачення. Наші ж гравці почали вибачатись, жаліти суперника. А «Шахтар» виявився хитрішим: взяв та й швидко розіграв цей стандарт. Будемо вчитись на цих помилках.

- Сьогодні «Кривбас» вперше за довгий час поступився першою сходинкою. Чи може ця поразка якось вплинути на команду, її цілі?
- У нас бойовий дух. Все попереду. У «Шахтаря» теж є пропущені матчі, хай вони ще наберуть свої очки, як і «Динамо». А там вже в кінці чемпіонату побачимо, хто буде на якому місці. В чому я точно впевнений: «Кривбас» буде битись до кінця. Треба скоріше забувати цю поразку та рухатись далі. Мої хлопці молодці. Завтра вже все забудемо та будемо готуватись до матчу проти «Оболоні».

Володимир Клепач Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 15:50 0

Клуби поки що не знають, як проводити новий сезон

Коментарі