Ноттінгем Форест – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 березня о 17:00 за Києвом

2 березня на «Сіті Граунд» пройде матч 27-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ноттінгем Форест» зіграє проти «Ліверпуля». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Ноттінгем Форест

Команда під керівництвом Стіва Купера змогла кілька разів здивувати, перевершуючи очікування. Спочатку вона, за всієї своєї легендарної історії, давно стала середняком Чемпіоншипу, закінчила розіграш 2021/2022 там у топ-6, а потім ще й виграла плей-оф за підвищення. А потім, опинившись у Прем'єр-лізі вперше за пару десятиліть, на тлі рекордної хвилі новачків, аутсайдер набрав достатньо очок для збереження прописки. Але всі ці заслуги не врятували валлійського фахівця: як тільки, наприкінці 2023-го, керівництво визнало, що ситуація загрозлива, його миттю змінили на Ешпіріту Санту. Той ще в грудні здобув важливі перемоги над МЮ і Тоттенхемом, відірвавшись від небезпечної зони зі своїми підопічними. Та й у лютому додали очки за рахунок нічиєї з Борнмутом та перемоги над Вест Хемом. Але Астон Вілла обіграла їх 4:2. Цього тижня у кубку з Манчестер Юнайтед, де дали бій фавориту, але й сил витратили чимало.

Ліверпуль

Клуб минулої неділі навідувався на Уемблі для розіграшу трофею. Суперником у суперечці за Кубок Ліги виступив нещодавно розгромлений Челсі. Вирішальний матч у неділю затягнувся на 120 хвилин - і практично в останній атаці мерсисайдці зусиллями ван Дейка таки забили гол і таким чином оформили титул - можливо, останній для Клоппа на Туманному Альбіоні. Відразу після цього, у середу, приймали на Енфілді Саутгемптон у рамках кубка Англії. Там німцю просто довелося виставити багато молоді - і та знову не підвела. Тепер же потрібно перемикатися на АПЛ, в якій підопічні Клоппа змогли зустріти весну лідерами, і явно хочуть подарувати Юргену наостанок ще 1 великий тріумф.

Статистика особистих зустрічей

Повернувшись до АПЛ, лісники вдома перемагали червоних. Але потім було дві перемоги мерсисайдців, щоправда, обидві в їхньому лігві.

Прогноз

Букмекерські контори майже не сумніваються у перемозі мерсисайдців. Поставимо на них при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,8).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 11 травня 2024, 19:11 0

Сенченко впевнений, що Василь легко переможе опонента