Важка перемога. Жіноча збірна України з гандболу насилу здолала Ізраїль

Вже в суботу відбудеться поєдинок у відповідь

Збірна України була змушена готуватися на цей матч ( і наступний проти Ізраїлю, який пройде через два дні, оскільки раніше ці поєдинки були перенесені через військові дії в Ізраїлі) з новим тренером. Віталій Андронов несподівано покинув команду за два дні до матчу, в екстреному порядку збірну прийняв Борис Чижов.

«Синьо-жовті» є дуже молодою командою, а молодість, як відомо, нестабільна. Мабуть, саме цим можна пояснити таку натужну перемогу над явним аутсайдером. Ізраїльтянки вже кілька років не вигравали, а сьогодні були близькі до сенсації. Перший тайм українки виграли 14:13, а другий звели до нічиєї 14:14, причому цілком могли наприкінці і зганьбитися, зігравши внічию, але рятувала кіпер Салтанюк.

Цікаво, що по ходу матчу перевага українок складала і +8 м'ячів (22:14), особливо результативною на фоні інших була Горільська, але перемога вийшла дуже важкою.

Тепер за два дні треба зробити висновки і на матч-відповідь в суботу зробити все, щоб перемогти з меншими прикладеними зусиллями.

Відбір на чемпіонат Європи

Ізраїль - Україна - 27:28

Ізраїль: Гавза (3), Теплицька (2), Гербі, Таль, Шохам, Коен, Аклер, Лезінська (2), Іцак (3), Кріф, Ашурі (1), Шауль (2), Вакрат (10), Сторожук (5).

Україна: Балог, Салтанюк - Смбатян (2), Соскида (5), Компанієць (1), Оржаховська, Когуч, Петрів (2), Дяченко, Краснянська (2), Науменко (2), Колодюк (2), Лакатош (4), Пойманова (1), Горільська (8).

Шаля (Словаччина)

ІЗРАЇЛЬ - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Публикация от ФГУ (@ukraine__uhf)

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 17 травня 2024, 22:31 0

Українська змішана двійка виграла першу вправу кваліфікації

Коментарі