Реал Сосьєдад – Мальорка. Прогноз та анонс на матч Кубка Іспанії

Поєдинок 1/2 фіналу Кубка Іспанії відбудеться 27 лютого о 22:30 за Києвом

27 лютого на Реале Арена пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Кубка Іспанії, в якому Реал Сосьєдад зіграє проти Мальорки. Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Реал Сосьєдад

Команда явно не зможе повторити успіху минулої темпоради. Тоді чуррі-урдин ще й пощастило, адже вони зуміли скористатися кризою завсідника квартету лідерів Прімери - Севільї - та змогли її замістити у топ-4. Але зараз клуб із Сан-Себастьяна не вражає, нехай мало програючи, але часто втрачаючи очки та зводячи матчі до нічиїх. І ще й Жирона з Атлетіком різко додали, залишивши підопічних Іманоля Альгуасиля максимум на шостому місці. І це ще треба відбитися від переслідування Бетіса.

Довгоочікувана Ліга чемпіонів принесла перше місце у групі з Інтером, але потім, за хорошої гри в Парижі, Реал Сосьєдад поступився ПСЖ (0:2), і відігратися буде складно. Залишається лише Кубок Іспанії, де баски вийшли до півфіналу, пройшовши Осасуну та Сельту, після чого перший поєдинок 1/2 фіналу з Мальоркою закінчили нічиєю.

Мальорка

Клуб після призначення головним тренером Агірре чудовим чином врятувався від вильоту з Прімери у 2022 році. А в минулій темпораді було вже дев'яте місце. Наразі бермельонці знову поринули у боротьбу за виживання і не набирають у середньому й одного очка за матч у Ла Лізі. Добре, що є одразу три колективи, які відверто провалюються та дозволяють всім іншим відчувати себе відносно спокійно.

У 2024 році очки набиралися, і були навіть перемоги - у лютому, наприклад, на своєму полі - Мальорка обіграла Райо Вальєкано (2:1). Та й із Алавесом на виїзді закінчила внічию (1:1). Натомість у Копі вдалося вибити не лише Бургос із Тенеріфе, а й відкриття цього розіграшу Прімери - Жирону. Втім, перший матч Мальорка вдома завершила з Реалом Сосьєдад внічию (0:0).

Статистика особистих зустрічей

Після згаданої нульової нічиєї у Кубку 18 лютого бермельонес удома поступилися у меншості чуррі-урдин (1:2).

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що вдома підопічні Альгуасіля доведуть свою силу. Рекомендуємо ставити на перемогу господарів у основний час поєдинку (коефіцієнт - 1,62).

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 18:40 0

Алейш Гарсія та Іван Мартін можуть залишити команду

Коментарі