Володимир БРАЖКО: «Ми поліпшили реалізацію в другому таймі»

Хавбек «Динамо» – про перемогу над «Металістом 1925»

Півзахисник «Динамо» Володимир Бражко поділився враженнями від матчу 18-го туру УПЛ проти «Металіста 1925» (перемога 4:2):

- Ми чудово попрацювали в Туреччині, під час проведення навчально-тренувальних зборів. Знаю, що невеликі проблеми в обороні ми маємо, але ми знаємо, як ці недоліки усунути.

- У грудні «Динамо» грало з «Металістом 1925» на стадіоні імені Валерія Лобановського. Суперник змінився відтоді?
- Так. У них новий головний тренер, багато новачків, вони грають за іншою схемою.

- У вас у старті вийшов один новачок - Тарас Михавко. Як він показав себе на зборах?
- Думаю, що Тарас має непогане футбольне майбутнє. Усі в команді його підтримують. Однак усе у футболі залежатиме тільки від нього самого, як він працюватиме в кожній грі, на кожному тренуванні.

- Уже на 5-й хвилині ваш колишній одноклубник Денис Гармаш відкрив рахунок у цій зустрічі. Які думки були в тебе на той момент?
- Хотілося якомога швидше відігратися і здобути перемогу.

- Як показав перебіг поєдинку, харків'яни, забивши гол, почали грати від оборони. То що, гол Гармаша певною мірою допоміг динамівцям?
- Припускали, що діятимемо першим номером. Звісно, пропустити швидкий гол у наші плани не входило. У першому таймі в нас не виходило реалізовувати гольові моменти. Цей компонент ми поліпшили в таймі другому.

- «Динамо» грало краще, ніж восени?
- Не можу сказати. Є моменти, які потрібно покращувати в нашій грі. Подивимося, як ми зіграємо в наступних матчах. Тоді можна буде щось конкретно говорити.

Олег Дідух Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 145

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу