Пушич назвав причини невдалого для Шахтаря відновлення сезону УПЛ

Команда втратила очки у матчі з Олександрією

«Шахтар» у першому для себе матчі УПЛ у 2024 році не зумів обіграти «Олександрію» (0:0) і втратив можливість наблизитися до «Кривбаса».

Гру оцінив наставник Маріно Пушич.

«По-перше, обставини, які, звісно, є актуальними і для нашого суперника - дуже довгі паузи через тривогу. По-друге, далося взнаки поле, на якому неможливо грати в той швидкий футбол, який нам потрібен. На такому полі команда втрачає м'яч, і це було важко. Ми намагалися грати у свій футбол, незважаючи на обставини. Наприкінці матчу ми грали добре, створили 2-3 моменти, але не забили гол, хоча заслужили на це. Десь треба було ухвалювати інші рішення».

«Травма Зубкова? На жаль, довелося швидко міняти Олександра, так сталося. Що стосується Мар'яна Шведа, то він поступово вливався в гру і діяв усе краще і краще, мав свої шанси. Був складний матч і для Кевіна. Як і для всієї команди, з огляду на поле. Кевіну потрібен час, щоб знайти свій ритм. І ми, звісно, дамо йому цей час».

«Степаненко, як і Криськів, ще недостатньо готовий, має проблеми з фізичною формою, вони на 100% не готові, але я обрав Дмитра для стартового складу», - сказав Пушич.

Іван Зінченко Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії

Коментарі