Зеленський назвав кількість загиблих українських військових за 2 роки війни

Із моменту повномасштабного вторгнення загинула 31 тисяча українських військових

Президент України Володимир Зеленський на прес-конференції повідомив, скільки українських військових загинуло за два роки з моменту повномасштабного вторгнення рф:

«31 тисяча українських військових загинула у цій війні. Не 300 тисяч, не 150 тисяч, як там бреше путін зі своїм брехливим оточенням. Але кожна ця втрата - це величезні втрати для нас.

Їх, росіян, загинуло 180 тисяч. Усього втрат, загиблих і поранених у росії... 180 (тисяч) смертей. Я не знаю, скільки безвісти зниклих у них, але знаю, що до 500 тисяч у сумі з пораненими.

Я не скажу, скільки поранених (українських військових), оскільки в росії дізнаються, скільки людей пішло з поля бою. Є безвісти зниклі, але не буду гратися з цими цифрами».

Зеленський зазначив: «Ми також знаємо про десятки тисяч убитих українців на окупованих територіях. Не знаємо, скільки загинуло у битвах, скільки закатовано, скільки депортовано. Ми не знаємо, скільки вони вбили наших цивільних. Ми дізнаємося, коли покінчимо з цією росією».

Нагадаємо, що за офіційними даними Генштабу, на полях битв втрати супротивника складають майже 410 тисяч осіб особового складу.

Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 22:47 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі